De Lichtbron

Reviews cliënten

Review Milena

Ik wou je nog bedanken voor de sessie gisteren!

Het klopte echt helemaal. Ik voelde me heel licht en blij na afloop van de sessie, en had heel veel energie (terwijl ik voor de sessie best een beetje moe was en een beetje hoofdpijn had). Dus het lijkt alsof ik beter bij de energie kan, die er eigenlijk al is.

Het is best een tijd geleden dat ik zo duidelijk het gevoel had dat iemand mij echt snapt.

Ik voelde me ook enorm bevestigd in het eenheidsbewustzijns-gevoel (niet op een ego-manier, maar juist in de diepte). Wat ik ook zo fijn vond was dat er totaal geen sprake was van een oordeel over wat dan ook  – bijvoorbeeld over het mentale stuk… Ja, het is heel aanwezig bij mij, maar voor mij werd duidelijker dat ook dat een reden en functie heeft. Het gaat natuurlijk uiteindelijk over de trilling en hoe ‘ik’ iets doe – niet dat een deel van het systeem slechter of beter zou zijn dan een andere.

Overigens ook heerlijk dat je werkt met de verschillende centra, dus met de mentale, emotionele, fysieke en spirituele delen van de mens en hoe deze samenwerken. Het klopt gewoon.

Kortom, je hebt een heerlijke energie, die ook makkelijk bij de kind-stukken kan komen en het was voor mij erg leuk en inspirerend. (O ja, en de teksten van de middelen klopten ook precies met waar wij bezig mee waren…).

Ann

Jarenlang heb ik niet lekker in mijn vel gezeten. Ik heb daarvoor verschillende therapieën gevolgd. Sommigen waren heel intensief, anderen wat minder en sommigen wat effectiever dan anderen. Maar je eigen weg hierin vinden en de juiste personen tegenkomen, kost soms nogal wat tijd. Ik had al wel eens van cranio-sacraaltherapie gehoord, maar pas in oktober was het moment daar dat ik het eens wilde proberen. Op een regenachtige zondag vond ik via internet de praktijk van Nancy. De combinatie van coaching en lichaamsgericht werken waren datgene wat ik zocht. Sinds oktober ben ik cliënt in haar praktijk geworden. Het voelde heel snel vertrouwd. De gesprekken voelden warm en hartelijk. Met het lichaamsgericht werken heb ik oud verdriet op kunnen ruimen. Ik ben er rustiger en zorgelozer door geworden. De nachtmerries en flashbacks zijn verleden tijd en ik ben meer mezelf dan ik ooit ben geweest. Ik leer nu mezelf te accepteren en mezelf waardevol te vinden. Ik leer om mijn ‘ik’ niet meer op verschillende mensen af te stemmen, maar bij mezelf te blijven. Als mensen vragen wat de sessies bij Nancy inhouden, vind ik het moeilijk om uit te leggen wat er nou precies gebeurt. Pas als je het ervaart, begrijp je wat het je kan brengen. Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen en hoop dat er nog veel mensen baat bij gaan hebben.

Maartje

Bedankt voor je sessies. Ik heb er veel aan. Fijn dat ik zo eerlijk en open mezelf kan laten zien en dat er zonder oordeel tips, medeleven en steun volgt.

Noa, 52 jaar

Ik kende Nancy al als collega en heb ondersteuning gezocht omdat ik heel erg vermoeid was, uitgeput. Naast de cranio sacraal sessie heb ik ook de Kabbalah gelopen. Daardoor heb ik heel veel inzichten gekregen.

Door de combinatie van de gesprekken en de lichaamgerichte therapie, werd mij steeds duidelijker dat de vermoeidheid grotendeels kwam doordat ik heel erg ver van mezelf afstond. Door de behandelingen ben ik weer bij mezelf gekomen. Ben ik meer naar mijn lichaam gaan luisteren. Heb ik meer inzicht gekregen in mijn functioneren en durfde ik ook beter te kijken naar wat er allemaal gaande was. Ik durfde de confrontaties aan te gaan mede door de bemoediging en steun die ik van Nancy heb gekregen. Door de cranio en energetische behandelingen kwam ik weer in balans, voelde dat ik steeds meer stevigheid kreeg. En ben ik weer in mijn lijf terug gezakt.

Nu stroomt het weer, ik heb veel meer vertrouwen en durf nu ook heel dicht bij mezelf te blijven en dan word het leven gemakkelijker.

Ireen

Sessies bij Nancy zijn diepgaand, krachtig en inspirerend. Nancy gaat helemaal volgens haar intuïtie te werk, ze stemt zich af en geeft van daaruit precies de goede aanwijzingen en vragen om dieper in te gaan op het thema dat er speelt en zo tot zelf-heling te komen. Ik heb dit als heel prettig ervaren!

Diny

Ben een alleenstaande gescheiden vrouw van 55 jaar, kinderen, kleinkinderen, hond en veel levenservaring. Positief staande in het leven. Met twee voeten op de grond, eerst zien dan geloven. Altijd gewerkt, huishouden, kinderen. Twee jaar geleden een TIA gehad en problemen op het werk.

In september dit jaar kwam ik in de WW, de kinderen woonden inmiddels op zichzelf alleen de hond is er nog. Had het gevoel, dat ik in de overgang van mijn leven kwam. Liep inwendig te stuiteren, had het idee, dat mijn energie alle kanten opging en had geen rust in mijzelf. Verstandelijk wist ik het wel, maar hier had ik geen invloed op.

Via een vriendin had ik van Nancy gehoord, met goede resultaten en maakte een afspraak. Wat ik had gehoord, voelde goed. Eerste ervaring: Fantastisch kan niet anders zeggen een fijne ervaring. Heb haar leren kennen als een lieve vrouw, realistisch, luisterend, eerlijk en spontaan. Na een week voelde ik me weer in mijn energie en innerlijk zeer rustig, iets wat ik lange tijd gemist had. Te gek in korte tijd zoveel resultaat, geweldig. Ben nu nog twee keer geweest en voel me heel goed, kan nu verder met alles wat ik wil doen. Oud ballast en onrust is weg de weg naar de toekomst ligt open, heerlijk. Nancy bedankt.

Ze lost veel voor mensen op, en niet alleen dit. Zit je met onrust, verdriet of levensvragen wat het ook is, kun je haar altijd bellen en geeft altijd een eerlijk advies. Nancy bedankt dat ik je heb leren kennen.

1316371094

Annika

Het is nu al bijna een jaar geleden, dat ik bij jou ben gekomen in mijn wanhoop. Misschien herinner jij mij nog…Vandaag heb ik jouw notities weer gelezen (hartelijk dank, dat je ze allemaal naar mij hebt gestuurd, heel fijn!!). Ik ben sindsdien weer stappen verder, en ik ben zo blij, dat ik de moed had om bij jou te komen. Met jouw hulp word ik meer mezelf en blijf ik verder op deze weg om helemaal mezelf te zijn.Toen had ik nog niet helemaal door, hoe belangrijk deze sessies voor mij waren.

In de tussentijd ben ik begonnen met zingen (zoals besproken!!) en daar word ik heel blij van. Met mijn baan gaat het stukken beter, en nu is mijn man aan zijn spirituele ontdekkingsreis begonnen. Dat laatste komt vooral, omdat ik me afgelopen jaar zo slecht voelde en hij niet meer wist, hoe hiermee om te gaan. Ik blijf positief en geloof erin, dat alles goedkomt. Wat een turnaround! Ik ben je heel erg dankbaar hiervoor!

Ik hoop, dat het goed met je gaat, en dat veel mensen geïnspireerd raken door jou.

Anny, 56 jaar

Omdat ik te kampen heb met borstkanker, zijn jouw voetzoolmassages voor mij waardevol geweest. Zeker na een chemo-kuur was het prettig om daarna een massage te ondergaan. Ik kreeg er meer energie van en de afvalstoffen gingen eerder het lichaam uit. Moeilijk is natuurlijk te zeggen hoe het zou gaan als ik niet bij je geweest zou zijn. Ik ben er erg positief over en het heeft mijn zeker geholpen om dat stuk in mijn ziekte beter te ondergaan.

Ik heb 2 operaties gehad en de uitslag was positief. Op dit moment ben ik bezig met de bestralingen en ook dit loopt tot nu erg goed.

Dick

In de periode van ruim een jaar is er veel veranderd in mijn leven en heb ik veel los moeten laten. Ik heb mijn baan in mijn eigen bedrijf op moeten geven omdat ik een burn-out had. In dat zelfde jaar is mijn lieve vriendin waar ik al ruim 7 jaar mee samenwoonde plotseling overleden. En later dat jaar is mijn eigen bedrijf in een faillissement terechtgekomen. Ik zat dus emotioneel en praktisch gezien aan de grond. Ik wist niet meer wat mij te doen stond, ik kon niet meer helder denken en ik was het contact met mezelf volledig kwijt. Ik had geen energie meer en ik had ook niet veel zin meer in het leven.

Ik heb Nancy ontmoet bij mijn neef en zijn vriendin. Ik voelde me goed bij haar en besloot bij haar in behandeling te gaan. Ze heeft me leren aarden en aan mijn energieniveau te leren werken. Ondertussen kreeg ik Cranio behandelingen en werd er met Bach remedies gewerkt. Na een aantal behandelingen was het weer Oke.

Ik voel me nu sterker dan ik me ooit heb gevoeld. Dank je wel Nancy!!!

1316371300

Ervaring van ex-borstkanker patiënte

Het gaat goed met mij, ik ben weer door de mri scan geweest en de uitslag is positief. Ik wil je bedanken voor de goede behandelingen en de steun die ik van je heb gehad. Ik hoop als ik weer behoefte aan een behandeling heb dat ik weer bij je terecht kan.

Ervaring na tarotconsult

Al een tijdje liep ik rond met de vraag: is het dit nu allemaal? Ik leek vastgeroest te zijn in oude gewoontes en dagelijkse beslommeringen en wist niet of mijn huidige werk nog wel de juiste voldoening met zich meebracht. Op een vrijdagochtend heeft Nancy samen met mij 5 kaarten getrokken. Ze heeft samen met mij de symboliek van deze kaarten besproken. Het bracht me weer tot mijn kern en heeft een soort ommekeer in mijn leven gebracht. Ben nu met plannen bezig die absoluut niets met mijn huidige werk te maken hebben.

Ik heb hierdoor weer nieuwe input en energie gekregen. Bedankt Nancy, super!

Een jonge moeder…

Na een moeilijk familie moment heb ik me gerealiseerd dat ik helemaal niet de vrouw was, die ik ooit wilde zijn. Dit betekende ook, dat ik waarschijnlijk mijn emotionele ´levensbagage´ aan mijn zoontje zou doorgeven. Ik schok van deze gedachte en besloot om hier iets aan te willen doen. Maar ondanks mij intenties, wist ik echter niet hoe ik een dergelijke verandering aan moest pakken. Hoe ik het oude verdriet los kan laten en hoe ik mezelf kan beschermen. Gelukkig kende ik Nancy van vroeger… zij was in staat om mij de middelen, de steun en het vertrouwen te geven, die ik niet had. Ik weet nu, dat ook ik het recht heb om gelukkig te zijn. Ook heb ik geleerd waar en hoe ik de energie daarvoor kan vinden. Dit betekent heel veel voor mij, omdat ik zeker weet dat ik mijn oude, negatieve familiepatronen, die ik bij me heb gedragen, niet aan mijn zoontje ga doorgeven.

Nancy, ik kan niet dankbaar genoeg zijn!

Mijn ervaringsverhaal

In mijn jeugd had ik regelmatig intuïtieve ingevingen, die altijd uitkwamen. Dit vond ik als puber eng en heb deze kant van mij volledig weggestopt. Ik heb als volwassen persoon geen lichamelijke of psychische problemen, met uitzondering van de volgende situatie. Als ik moet voorzingen, dan loop ik het liefst in totale paniek hard weg. Nu werd mij aangeraden, om te leren gronden. Dit ben ik dus bij Nancy gaan oefenen tijdens een energie cursus. Dat deze cursus mijn leven zo op zijn kop zou zetten, had ik totaal niet verwacht. Niets wetende van chakra’s, aura’s, nieuwe tijd enz, ben ik onbevangen aan deze cursus begonnen. Na mijn eerste druppels Aurigena en Pathara-Ma ben ik gaan gonzen, kreeg ik twee Maria verschijningen en komen er wijsheden en inzichten in mens en dier bij mij binnen. Een aanrader van Nancy om een boek over ´de Reconnectie´ te lezen, maakte voor mij het verhaaltje af. Nu nog geen jaar later, behandel ik mensen en dieren en beantwoord vragen van mensen over hun dieren of overledenen via foto’s. Ik vermoed dat dit pas het begin is van een prachtig proces, die ik dank zij Nancy ben begonnen. Alleen dat voorzingen; ik vind het nog steeds doodeng!

Ervaringsverhaal van Nicole

Tijdens mijn 2e zwangerschap had ik veel last van fysieke (zwangerschaps)klachten. De verloskundige verwees mij toen door naar Nancy. Zij heeft mij in die zware tijd enorm vooruit geholpen. Ze straalt heeft veel rust, warmte en positieve energie uit. Een jaar na de bevalling had ik het gevoel dat er nog steeds iets niet klopte met mij. Het gebrek aan energie en voortdurende moeheid was ik ontzettend zat!! Toen moest ik weer aan Nancy denken! Ik vroeg aan haar of zij mij met mijn ‘probleem’ kon helpen en vertelde ze mij dat ENERGIE haar specialiteit was. Ik wist meteen dat ik bij het goede adres had aangeklopt. Al in de eerste (healing)sessie kwam duidelijk naar voren waar mijn energiegebrek vandaan kwam. Daar stond ik heel erg van te kijken. Nancy dringt diep door in mijn bewustzijn, mijn gevoel….hoe je het ook noemen wilt. Dit hebben mijn huisarts/psycholoog nooit voor elkaar gekregen! Nancy geeft positieve energie door, ze maakt voor mij alle zware dingen veel en veel lichter en dat is precies wat ik nodig had. Ik merk na drie sessies al ENORME vooruitgang en ben Nancy daar verschrikkelijk dankbaar voor!!!!

Weer goed in mijn vel…

Ik ben na een zeer moeilijke scheiding bij Nancy terecht gekomen. Ik woon als gevolg van een scheiding en ellenlange wachtlijsten bij woningbouwverenigingen, noodgedwongen met mijn dochtertje bij mijn ouders in. Dat veroorzaakt de nodige stress en dat helpt dan ook weer niet, om naast alle torenhoge blokkades (mijn ex-man ging er 5 weken na de geboorte van ons dochtertje vandoor, en ja met een ander) mijn leven weer op de rit te krijgen. Nancy heeft er voor gezorgd dat ik weer goed in mijn vel zit.

De scherpe kantjes zijn er af. En ik durf er weer aan te denken dat zelfs ik weer aan de man kom 😉

Dank je wel lieve Nancy.

Kinderwens…

Na bijna drie jaar in de medische molen vanwege uiteindelijk onverklaarbare onvruchtbaarheid, merkte ik dat ik te gespannen de vruchtbaarheidsbehandelingen inging. Het was tijd om wat rust te krijgen en om alle teleurstellingen te verwerken.

Op advies van een vriendin ben ik toen naar Nancy toe gegaan. En wat mij zelf niet lukte, lukte haar wel, voor het eerst in tijden was ik ontspannen en kreeg ik rust. Dit heeft me erg gesterkt in het ondergaan van de punctie en de terugplaatsing die bij IVF/ICSI horen. De stress was erg hoog op sommige momenten, zoals de dag voor de terugplaatsing. Was er wel of geen bevruchting? Door te ontspannen en te visualiseren dat het goed ging kreeg ik rust en kon ik de terugplaatsing op een andere manier ondergaan. Nancy vertelde dat ik me mocht verheugen, en niet constant moest uit gaan van het feit dat het niet goed zou gaan. Een moeilijke switch die ik moest maken, maar uiteindelijk is het wel gelukt!

Ondertussen ben ik 16 weken zwanger van een tweeling en weet ik zeker dat dit mede dankzij Nancy is, die me de rust gaf die ik zo nodig had.

1316371436

Een vrouw van bijna zestig

Na mijn eerste sessie voelde ik dat ik niet meer zo moe was van de chemo, dat ik meer energie kreeg. Ik kreeg weer zin in hobby’s. Ik kon mij rustig voorbereiden op mijn operatie, door de sessies was ik ook heel ontspannen. De operatie is ook goed verlopen, na een paar dagen was ik weer thuis. Ik ben nu met de bestraling bezig en door de sessies verloopt het tot nu toe goed. Ik ben bijna op de helft. En ik ben weer aan het dansen.

Francien, 62 jaar, na de derde chemo

In mei kreeg ik, nav bevolkingsonderzoek, te horen dat ik borstkanker had met uitzaaiing in de lymfen. Het was heel raar want ik voelde me geestelijk en lichamelijk heel erg gezond. Het slechte nieuws vond ik vooral heel vervelend voor mijn gezin. Zelf wist ik al dat ik beter zou worden. De mooiste tien jaren van mijn leven zouden nog komen en die wilde ik niet afgeven, ook niet aan kanker.

Het behandelplan was snel duidelijk: chemo´s een operatie en bestraling. De kanker zou hoe dan ook verdwijnen. Maar de goede cellen zouden ook een klap krijgen. En dat wilde ik niet. Daarom ben ik naar Nancy gegaan. Ik wist dat zij mij kon helpen de gezonde cellen gezond te houden. Zodat ik mij niet anders zou gaan voelen, want dat voorspelt iedereen. Dat je ziek wordt van chemo en moe. Nancy heeft mij geleerd dit soort beperkende gedachtes niet toe te laten. Uit documentatie die ik van mijn oncoloog meekreeg las ik dat alternatieve geneeskunde kan ondersteunen. Met name het visualiseren. Dit is precies wat ik wilde. Het werkt ook écht zo, de chemo’s ervaar ik als prettig, omdat ik vanaf de eerste keer voelde dat de kanker uit mijn lichaam ging. Dat is ook zo, nu al is de kanker niet meer zichtbaar op de MRI.

M, 37 jaar

Ik heb er veel aan. Fijn dat ik zo eerlijk en open mezelf kan laten zien en dat er zonder oordeel tips, medeleven en steun volgt.

Marlies

Toen ik de vorige keer bij je wegging, na de 2e behandeling, heb ik heel duidelijk ervaren hoe het is om een inzicht te krijgen in iets/jezelf. Onderweg naar huis voelde ik echt ineens welke richting ik in wil met mijn leven; namelijk eerst eens heel dichtbij mezelf komen en blijven, goed voor mezelf zorgen (en dus ook voor de kinderen), dingen doen die goed voelen voor mij, los van welke relatie (lees: man) dan ook. Eerst zorgen dat ik zelf gelukkig ben met mijn leven, een ander kan dan een toevoeging zijn.

Het is heel bijzonder om iets, wat je met je verstand wel weet, ook ineens zo te voelen, echt voelen dat het goed is en dat je die richting in wilt. Dat was heel speciaal! Dankjewel en tot binnenkort!

Michiel

Mijn bevindingen met jouw behandelingen zijn heel positief. De manier waarop jij met mij aardde was bijzonder en voor mij een goede nieuwe aanzet om hier elke dag op mijn eigen manier door te zetten.

1316371710

 

Een vrouw

Ik wil je iets vertellen over de sessies.

Ik heb er nu een aantal gehad, ik geloof 4. Ik vind dat ik er veel energie door krijg, de dag en ook de volgende dagen erna voel ik me fitter, kan meer aan. Dat is wel fijn want ik ben vaak zo moe van alles wat ik moet doen. Dan heb je geen kracht om door te gaan en valt het niet mee. De laatste keer vond ik het ook heel ontspannend, het was net of ik elke keer wegzakte in een soort slaap. Na de sessie ben ik vaak wel wat duf en sloom, dan werkt het nog na, en moet je het rustig aandoen. Dat is wel goed. Ook heb ik nu ervaren dat ik rustiger tegen dingen aankijk en het wat meer over mij heen laat komen, als ik veel dingen moet doen op een dag, denk ik eerst dit en dan zien we wel verder. Eerst kon ik me daar heel druk over maken, zo van o hoe moet ik dat allemaal voor elkaar krijgen. Je krijgt wat meer rust van binnen. Ik heb heel veel last van mijn nek elke keer veel spanning erop doordat ik zo door ga de hele dag. NU is dat wel wat beter geworden door de therapie, ook omdat ik probeer wat meer er op te letten en eerder te stoppen als het niet meer gaat. En te luisteren naar mijn lichaam.

 

Jacky

Mijn naam is Jacky en ik ben 35 jaar. Tijdens een behandeling voetreflex van Nancy voel ik me veilig, geliefd en heb ik het gevoel dat ik een cadeautje krijg. Meestal kom ik na of tijdens een behandeling met nieuwe inzichten of openbaringen waar ik echt iets mee kan!

Tineke

Tijdens de massage voelde ik een rust ontstaan waar vanuit ik de inzichten kreeg die ik op dat moment nodig had. Ik voelde me totaal in evenwicht.

Ervaring van Leila

Ik wilde je nog nogmaals bedanken voor die heerlijke massage gister. Ik voel me nu een stuk opgewekter en het lijkt alsof ik de wereld weer aankan haha!

Het klinkt misschien overdreven maar het is echt zo. Ook sta ik weer meer open voor de liefde (wat ik een hele tijd niet was…). Ik denk dat de manier waarop jij die massage hebt gegeven met zoveel liefde en bezinning is geweest dat je die kracht gewoon hebt doorgegeven. Heel erg bedankt, je bent een prachtmens! Tot snel!

Ervaring van Annelies

Ik voel me geraakt… dank je wel voor jouw zachte kracht!

Monique heeft veel pijn en gewrichtsklachten, zij mailt de dag na haar massage

Toen ik vanmorgen uit mijn bed kwam, leek ik wel 20 jaar jonger: ik liep meteen rechtop en er piepte en kraakte niets. Ik wist niet wat me overkwam. Het zal wel niet zo blijven, maar dit was toch een grote verrassing.

1316373440

 

Laat hier onder zelf een recensie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *