De Lichtbron

Natuurgeneeskundige Praktijk

Klachten ontstaan vaak na een zogenaamd ‘trauma’, je kunt dit zien als een ongeluk, verdriet of gevoelens die ons pijn hebben gedaan. Ons lichaam is heel slim in het ‘verstoppen’ van gebeurtenissen en emoties waar we geen raad mee weten. Door mijn werkwijze volgens de 5 natuurgerichte principes, kunnen we op een rustige en veilige manier ‘kijken’ naar wat er is gebeurd en hoe je hebt gereageerd. Vervolgens help ik je de verstoring op te heffen, je terug in verbinding te brengen en dit maakt dat je een groter bewustzijn krijgt.

Hoe ziet een consult er (meestal) uit?

De sessie start met een kort gesprek. Je vertelt mij hoe het met je gaat, waar je tegenaan loopt en hoe jij je voelt. Ik ondersteun je om helderder te krijgen wat je voelt en wilt.
Daarna volgt het ‘therapeutische’ deel: het werken met voetreflex therapie.
Ik ga met je aan het werk om ervoor te zorgen dat je energie weer optimaal kan stromen. Met verschillende technieken kan ik het lichaamsherstellend vermogen activeren.

Ik werk tijdens de sessies graag met visualisatie oefeningen. Ik zal je vragen bepaalde visualisaties te gaan oefenen (als ‘huiswerk’), zodat de behandeling zolang mogelijk kan doorwerken. Je wordt je bewust hoe jij met je energie omgaat en kan omgaan, zodat jij je beter, heler en gelukkiger kunt voelen!

Je bent welkom!

1316373440