De Lichtbron

Massage

Ontspanningsmassage

 

Wat is een Ontspanningsmassage?
De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun lichaam en geest op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

Wat masseren?
Wat u wilt laten masseren ligt volkomen aan de klachten die u hebt, als u bijvoorbeeld last heeft van een stijve nek, zal ik alles masseren wat daarmee verbonden is. Van te voren houden wij dan ook een kort gesprek zodat ik weet wat de klachten zijn en waar ik op moet letten tijdens de sessie. Daarom is iedere sessie weer anders, zodat het aan al uw behoeftes voldoet die u op dat moment nodig heeft.

Kruidenstempels
Eventueel is het ook mogelijk om tijdens een ontspanningsmassage gebruik te maken van kruidenstempels. De kruidenstempels bestaan uit een stuk katoen gevuld met geneeskrachtige kruiden zoals: tumeric, citroengras, patchoeli, gember, kaffir, limoen en acacia. De oosterse kruiden hebben een diepe ontspannende en reinigende werking op lichaam en geest.

Ik raad dit aan voor mensen met reuma, fibromyalgie, menstruatiepijn en andere hormonale klachten. Alle vormen van spier-klachten, jicht, spit, spierdystrofie, verzuring van het lichaam, vasthouden van vocht, oedeem, verstevigen van de bloedvaten, depressies en emotionele blokkades. En natuurlijk voor mensen die preventief hun lichaam en geest gezond willen houden en willen genieten van een heerlijk ontspannende massage.

Het is niet geschikt om deze kruiden te gebruiken bij: Zwangerschap met risicofactoren, huidaandoeningen, open wonden, chemokuur, suikerziekte en hoge bloeddruk (zonder medicatie), koorts, griep en hartritmestoornissen. Eventuele aandoeningen graag van te voren melden. Neem bij twijfel eerst contact op met de huisarts!

 

Wil je meer informatie, een afspraak maken of een recensie achter laten, dan kun je onderaan de pagina het formulier invullen. Ik neem dan snel contact met je op.
Je kunt me ook bellen op 0641511219

 

Wil jij graag leren masseren? Dat kan in 1 dag!

 

Vind jij een massage ook zo fijn?
Dat niet alleen, maar het is super ontspannend. Daarnaast is het gezond, het helpt je lichaam om afvalstoffen versneld af te voeren. Ook als je vocht vasthoud of niet lekker in je lijf zit.
Je voelt je zoveel lekkerder na een massage. Zeker als je last of pijn hebt, of als je lang achter je computer hebt gezeten… Je lichaam kan weer gaan herstellen omdat dat vermogen weer is geactiveerd.

Wat je op deze workshop leert, is het geven van een ontspannende warme oliemassage van de rug. Daarna volgt een hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten en onderbenen.

De totale behandeling duurt een uur.

Zou jij graag een ontspanningsmassage willen leren geven? Dat kan in 1 dag!

De volgende datum is op:

Datum       : 30 juni

Tijd            : van 9.30 uur tot 16.30 uur

Bijdrage   : € 99,= inclusief een heerlijke vegetarische lunch.

 Interesse? Stuur mij dan een bericht d.m.v. onderstaand formulier.

Naam (verplicht)

Telefoon

Onderwerp (verplicht)

Email (verplicht)

Bericht

Type onderstaande letters (spampreventie)
captcha