De Lichtbron

Massage workshop

 – Eén daagse massage workshop –

 

Deze massage is heerlijk! Super ontspannend en brengt ook nog eens verlichting bij (spier)pijn en stress. Massages zijn goed als ondersteuning bij tal van ziekten en helpt je lichaam. Bijvoorbeeld door de afvoer van afvalstoffen te versnellen: prettig bij verzuring van het lichaam, bij afvallen en bij het vasthouden van vocht. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt verstevigend. Massages zijn dus niet alleen heerlijk maar ook ondersteunend en zelfs preventief.

En jij kunt dit jaar nog leren een heerlijke massage te geven! Op dinsdag 27 december…

 

calm massage

Wil je een heerlijke ontspanningsmassage leren? Dat kan in 1 dag!

 

meer073 massage2Wat je op deze workshop leert is het geven van:

  1. een ontspannende warme olie-massage van de rug en schouders
  2. een heerlijk ontspannende massage van het voorhoofd en
  3. een olie-massage van de voeten en onderbenen.
    De totale massage die je leert, duurt een uur.

 

massage1

 

  • Eerstvolgende datum: dinsdag 27 december 2016
  • tijd: van 9.30 tot 15.00 uur 
  • bijdrage: € 99,= all-in. Dit is inclusief werkbladen en olie.

Neem alsjeblieft even contact met me op als je meer informatie wilt of als jij je wilt inschrijven. Na het ontvangst van het workshop geld, mail ik je een bevestiging met alle informatie over de workshop. De workshop gaat zeker door, er zijn al voldoende inschrijvingen!

meer073 massage3

N.b. je kunt deze massage later ook nog uitbreiden door te leren masseren met kruidenstempels (aparte workshop). Dan bestaat de massage uit: een relaxt begin met een warm voetenbad met kruiden en wat te drinken. Daarna neem je plaats op de tafel en worden je rug en schouders met warme kruidenstempels gemasseerd (dit kun je dus leren op de vervolgdag). De massage inclusief het masseren met de kruidenstempels duurt 5 kwartier.

Je bent welkom!

De cursus wordt gegeven op de prachtige locatie van Meer073 in Vught.

meer073 bord buiten

Feedback van Judith en Fred (Sabaaydi Nederland)

Wij hebben Nancy leren kennen als een spontane meid die weet waar ze mee bezig is. Die bereid is om te delen, te leren en haar kennis met je te delen op een zeer betrouwbare, veilige en verantwoordelijke manier.