De Lichtbron

Kruidenstempel workshop

Eendaagse massage workshop met warme kruidenbuidels.

Heb je de eendaagse massage workshop gevolgd of heb je al massage ervaring en wil je graag iets nieuws leren? Dan kun je deelnemen aan de stempelworkshop.

In de ochtend leer je over de kruiden en de stempelmassage te geven. Je leert nieuwe massage grepen voor de rug. Je ontvangt ook een stempelmassage en kunt dus ook zelf de diepe werking van de kruidenstempels ervaren! ‘s Middags leer je nieuwe massage grepen voor het voorhoofd en de onderbenen/voeten, en ga je een complete massage geven. Eerst met de kruidenbuidels en dan een massage met warme olie.

De kruidenbundels

De kruidenbundels zijn geneeskrachtige kruidenbuidels.

De kruidenmix bevat o.a.; Citroengras, limoen, Tumeric, Gember, Pandanblad enPatchoulli. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Bij gebruik van deze kruiden verlicht stijfheid en spierpijn en wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

Voor zwangeren en kinderen is de samenstelling van de kruiden in de bundels anders!

  • datum: op aanvraag wordt deze workshop ingepland, ook op locatie. Indien je met een groepje van min. 4 mensen een workshop wilt plannen, laat me dit weten zodat we de datum en locatie kunnen afstemmen op jullie wensen!
  • tijd: van 9.30 tot 16.00 uur
  • bijdrage: € 115,= all-in. Dit is inclusief werkbladen, twee stempels (die je mee naar huis mag nemen) en olie.