De Lichtbron

Creëer het leven van je dromen (www.tut.com)

Workshop: Creeer het leven van je dromen

Een jaar of acht geleden las ik voor het eerst ‘a note from the Universe’. Mike Dooley en zijn boek: infinite possibilities is DE grootste inspiratie bron in mijn leven. Ik bezocht zijn workshop in Amsterdam een paar jaar geleden en in augustus, vloog ik naar Chicago om zijn ‘train de trainer workshop’, te volgen.

De eerste training eind augustus was een groot succees. Ik ga deze training opnieuw in januari tarten. In zes woensdagavonden (verspreid over 3 maanden!) neem ik je mee aan de hand van een werkboek en onderzoek je je dromen en hoe jij ze waar kan maken!

Wat is Infinitie Possibilities?

De training Infinite Possibilities – Oneindige Mogelijkhedenen – is een workshop voor jou als je meer in je leven wilt ervaren. Op het gebied van geluk, liefde, gezondheid, het doel van het leven, relaties, vrienden of carrière. De training geeft antwoord op vragen als:

  • kan ik het leven van mijn dromen waarmaken
  • wat wil ik het allerliefst
  • welke weg moet ik bewandelen en hoe begin ik
  • hoe los ik mijn probleem op
  • sta ik er alleen voor?

Tijdens de workshop leer je hoe je een positieve draai aan je leven kunt geven door de kracht van je gedachten, emoties, overtuigingen en daden te gebruiken. Door deze allemaal in dezelfde richting te sturen maak je een eind aan belemmeringen en zelf-sabotage. Hiermee open je de weg naar de oneindige mogelijkheden die het leven altijd al voor je in petto had.

Je leert

  • Bewust en in het nu te leven
  • Belemmerende overtuigingen te ontdekken en op te ruimen
  • Succesvol te leven denken, voelen en doen op elkaar af te stemmen.