De Lichtbron

Coaching en Healing

Klachten ontstaan vaak na een zogenaamd ‘trauma’, je kunt dit zien als een ongeluk, verdriet of gevoelens die ons pijn hebben gedaan. Ons lichaam is heel slim in het verstoppen van gebeurtenissen en emoties waar we geen raad mee weten. Door mijn werkwijze van`coaching en healing’ kunnen we op een rustige en veilige manier ‘kijken’ naar wat er is gebeurd en hoe je hebt gereageerd. Vervolgens help ik je de verstoring op te heffen, je terug in verbinding te brengen en dit maakt dat je een groter bewustzijn krijgt.

Hoe ziet een consult er (meestal) uit?

Het eerste deel van een sessie bestaat uit ‘coaching’. Je vertelt mij hoe het met je gaat, waar je tegenaan loopt in je dagelijkse leven en hoe jij je voelt. Ik spiegel je en ‘coach’ het Bewust Worden. Dit kun je zien als een proces waarin ‘het bewust worden wie je bent’ zich ontvouwd. Door mijn ondersteuning zul je ervaren dat dit veel duidelijker voor je wordt en je makkelijker je weg kunt vervolgen.

Het tweede deel van de sessie is het ‘therapeutische’ deel: het werken met voetreflex therapie.
Ik ga met je aan het werk om ervoor te zorgen dat je energie weer optimaal kan stromen. Met verschillende technieken kan ik het lichaamsherstellend vermogen activeren. Dit betekent simpelweg dat jij je beter gaat voelen omdat het lichaam de ruimte krijgt om te herstellen en je sneller kunt afvoeren. Dit is helend.

Ik werk tijdens de sessies graag met visualisatie oefeningen. Zo leer je goed te gronden en kunnen we kijken naar je ‘bescherming’ (als je bijvoorbeeld erg snel moe bent, kan het zo zijn dat je energie gewoon ‘weglekt’). Ik zal je vragen bepaalde visualisaties te gaan oefenen (als ‘huiswerk’), zodat de behandeling zolang mogelijk kan doorwerken. Je wordt je bewust hoe jij met je energie omgaat en kan omgaan, zodat jij je beter, heler en gelukkiger kunt voelen.

Ik ondersteun je dus op twee verschillende manieren, door je te spiegelen tijdens coaching in je bewustwordingsproces en door lichaamswerk soms met lichtremedies, zodat het nieuwe voelbaar kan worden en letterlijk een plaats krijgt.

Ik hoop dat ook jij je steeds heler gaat voelen en in verbinding!

1316373440