De Lichtbron

A M P C O I L

Waarom AmpCoil?
Wanneer delen van het lichaam gestrest of ziek worden, produceren ze niet langer de correcte geluidsgolven. Met andere woorden, ze vibreren niet op hun optimale resonantiefrequenties. Dus de patronen van de natuur die zich in het lichaam manifesteren, kunnen zeer verstoord raken.

Elektromagnetische energie regelt de chemie van je lichaam en is in staat om helemaal door het lichaam heen te dringen, waardoor een kettingreactie van gunstige effecten ontstaat. Verstoring van deze energie in cellen veroorzaakt een verstoord cel metabolisme. Als uw cellen niet gezond zijn, is uw lichaam ook niet gezond!AmpCoil Concentrade

De AmpCoil diagnosticeert of behandelt geen ziektesDe meeste medische paradigma’s werken met symptoomvermindering – het AmpCoil / BetterGuide-systeem is daarentegen ontworpen voor resultaten. Als je de oorzaak van je problemen niet aanpakt, zul je vastzitten in een cyclus van altijd alleen aanpakken van symptomen, maar nooit de oorzaak opruimen. Dus in plaats van met de vraag “Hoe behandel ik deze ziekte?”, laat de stemanalyse je door jouw prioriteiten leiden en verwijderd langzaam de oorzaken die ervoor zorgen dat je je onwel voelt. We hebben de “Medische” en “diagnostische” aspecten, alles wat je moet doen is luisteren naar wat je lichaam zegt of kiezen uit bekende problemen uit onze A-Z-bibliotheek om jouw hoogste helende potentieel te bereiken.

Coiling voor uw niveau van welzijn
Er is geen “one size fits all” als het gaat om frequentiewerk. Iedereen heeft verschillende behoeften, basislijnen van de gezondheid en gevoeligheden die de spoelrichting bepalen. Beheer uw sessie door middel van naar je lichaam te luisteren, pauzes nemen wanneer nodig en door het volume op je tablet aan te passen.

 

Hoe werkt het?

Voor wie?
Voor iedereen en alle leeftijden – De AmpCoil is voor iedereen, op de meeste momenten. Het biedt levenslange zorg voor u en uw gezin. Of u nu microben bestrijdt, herstelt van sportblessures, de darmgezondheid verbetert, slaap bevordert of uw immuunsysteem stimuleert, het gebruik van de AmpCoil begeleidt iedereen in elk stadium van het leven.

Voor wie niet?
De AmpCoil wordt niet aanbevolen voor mensen met een pacemaker, defibrillator, insulinepomp, oor cochleair implantaat of een ander elektronisch metalen implantaat. Het apparaat kan worden gebruikt als een persoon metalen platen of schroeven heeft vanwege een botbreuk, maar plaats de spoel niet direct boven het gebied. Het apparaat is veilig te gebruiken als inerte metalen zoals roestvrij staal of titanium, maar niet voor op ferriet gebaseerde metalen (dat wil zeggen metalen die kunnen worden gemagnetiseerd of aangetrokken tot een magneet)

Klik hier voor het verhaal van de uitvinder van de AmpCoil!
Klik hier voor het verhaal van een van de gebruikers!
Klik hier als je meer wil weten over de techniek achter de AmpCoil!