De Lichtbron

Techniek

Nu is een stukje van de schittering van Tesla onderdeel van het AmpCoil-systeem. De gemodificeerde Tesla-spoel of bioresonantiespoel is een uniek ontworpen, elektrische resonantietransformator die de capaciteit biedt die nodig is om de PEMF diep genoeg in het lichaam te laten doordringen om het kwantumniveau van de menselijke cel te bereiken. Op dit niveau kunnen frequenties uw cellulaire kerntrillingen terug in balans brengen of iets neutraliseren dat vreemd is aan het menselijk lichaam.

PEMF staat voor Pulsed Electromagnetic Field, de gunstige EMF-energievelden van de natuur (lager dan 10.000 Hz) die worden gebruikt om de bloedcirculatie, het cel metabolisme, de ATP-productie en meer te verbeteren.

BetterGuide, de krachtige toon genererende app van de AmpCoil bevat biofeedback-spraakanalyse. Met de integratie van biofeedback kan BetterGuide precies aangeven voor welke vibraties het lichaam vraagt. Als reactie hierop levert het harmoniserende frequentiepatronen terug in uw lichaam. De gemodificeerde Tesla-spiraal projecteert een fonteinachtige energie-vortex naar buiten, waardoor een draagveld wordt geboden dat helpt bij het opnieuw afstemmen en het vormgeven van de vormen van trilling onevenwichtigheden die in het lichaam worden aangetroffen.

AmpCoilt liggen

 

 

 

 

 

 

Geluid
Het is moeilijk te ontkennen dat muziek je een goed gevoel geeft, maar kan geluid je lichaam eigenlijk beïnvloeden? Alles in de natuur dankt zijn bestaan ​​uitsluitend en volledig aan frequentie en geluidstrilling. Geluid is de basis voor vorm, het onderdeel dat het leven samenhoudt.

Alleen omdat je iets niet ziet, wil dat nog niet zeggen dat het er niet is. Een vorm die solide lijkt te zijn, is in werkelijkheid gecreëerd vanwege een onderliggende vibratie die het mogelijk maakt dat het vaste lichaam vorm krijgt. Je herinnert je waarschijnlijk dat je geleerd hebt dat alles uit atomen bestaat. Deze atomen zijn constant in beweging en afhankelijk van de snelheid van deze atomen verschijnen de dingen als een vaste stof, vloeistof of gas.

De moderne beschaving creëert een omgeving die trillend ‘niet afgestemd’ is op de natuur. Ieder van ons heeft een natuurlijk intern verlangen om deze energie te deblokkeren en in een staat van vibrerend evenwicht te blijven.

De AmpCoil, mogelijk gemaakt door de BetterGuide-app, kan helpen bij het vormgeven van de vorm en functie van trilling onevenwichtigheden in het lichaam door elk onderdeel van zijn fysiologie en anatomie opnieuw af te stemmen. AmpCoil is als een stemvork voor het menselijk lichaam!