De Lichtbron

Welkom op de site van De Lichtbron

Op dit moment wordt de site helemaal vernieuwd, mocht je bepaalde informatie niet kunnen vinden dan kun je me altijd bellen.

Op deze site vind je informatie over mijn Coaching & Healing werk. Ik werk in mijn praktijk met volwassenen en kinderen.

Sinds 1998 werk ik als therapeute, sinds 2005 in mijn praktijk ‘De Lichtbron’, in Best en sinds 2015 in Vught.

De Lichtbron is een praktijk voor Coaching & Healing. Mijn kracht is mensen te helpen de boel (energetisch) weer op de rit te krijgen. Veel mensen vinden mij, vaak via via, als ze het écht niet meer weten of komen met een gerichte klacht of wens. Per sessie kijk ik wat het best past en omdat ik met de nieuwste therapie- vormen en healingstechnieken werk, is mijn begeleiding vaak kortdurend. Je weet na 1 sessie al of het bij je past en voor je werkt.

Ik heb me gespecialiseerd in het werken met kinderen. Kinderen van ‘deze tijd’ zijn vaak erg intuïtief en (over)gevoelig. Ik breng deze kinderen weer in contact met hun EIGEN gevoel en leer ze hun intuïtie en gevoeligheid als kracht te gebruiken. Ook ondersteun ik kinderen met emotionele- en sociale problemen door ze hun zelfvertrouwen en kracht ook daadwerkelijk te leren ervaren. Voor deze kinderen heb ik ook een speciale workshop ontwikkeld.

Omdat ik als therapeut ben aangesloten bij de verschillende beroepsverenigingen, worden mijn consulten door de zorgverzekeraar vergoed. Ook is het mogelijk om via een Persoons-Gebonden-Budget te werken.

Ik heb geprobeerd alles zo helder mogelijk weer te geven, om een beeld te schetsen wat mogelijk is. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dat graag!

Nancy Jacobs

 

Praktijk De Lichtbron per oktober 2014

De laatste zestien (!) jaren, waarvan 10 in Best, heb ik met heel veel plezier in mijn praktijk gewerkt en ben ik blij met zoveel tevreden cliënten.

Omdat er altijd meer werk was dan tijd en ik ook steeds meer voor Healing Arts ben gaan werken (ik ben in 2013 partner in de VOF geworden), heb ik in eerder dit jaar ‘pauze’ ofwel een sabbatical genomen. Ik heb die tijd besteed om helder te krijgen waar ik mijn energie het liefst op wil richten. 
Het werd steeds duidelijker dat ik mijn volledige focus graag op 1 bedrijf wil richten en omdat mijn takenpakket binnen Healing Arts steeds groter werd, heb ik besloten dat ik me de komende jaren volledig op Healing Arts wil focussen. Dit bedrijf ben ik met ingang van dit jaar gaan leiden en zal ik volgend jaar overnemen. Om de Liquid Light Frequencies over de hele wereld te kunnen verspreiden, ben ik de afgelopen jaren steeds meer gaan reizen en is het steeds moeilijker geworden om voldoende tijd voor cliënten in te plannen.

Ik heb het afgelopen jaar, met heel veel succes, veel cliënten op afstand met de SCIO behandeld en hier zal ik het komende jaar tijd voor vrij blijven maken. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je me het beste een email sturen: nancy@delichtbron.com en neem ik contact met je op.

 Ook ben ik gestart met het geven van workshops: Creëer het leven van je dromen. Door de enorme belangstelling zal ik in het nieuwe jaar deze training opnieuw inplannen! Stuur me een mailtje als je graag op de hoogte wilt blijven hiervan, dan stuur ik je mijn nieuwsbrief :)

Graag tot ziens!

Nancy Jacobs.