De Lichtbron is verhuist naar Vught maandag 23 maart 2015

Miv 2015 is de praktijk verhuist naar Vught. Mocht je graag een behandeling willen opstarten of continueren dan kun je me het beste bellen.

Op onze nieuwe locatie hebben we ook een cursusruimte waar regelmatig leuke evenementen plaatsvinden. Kijk daarvoor op:  www.healingarts.nl/events 
Je bent welkom! 

Toekomst van De Lichtbron, praktijk nog maar beperkt 'open' dinsdag 28 oktober 2014

De laatste zestien (!) jaren, waarvan 10 in Best, heb ik met heel veel plezier in mijn praktijk gewerkt en ben ik blij met zoveel tevreden cliënten. Omdat er altijd meer werk was dan tijd en ik ook steeds meer voor Healing Arts ben gaan werken (ik ben in 2013 partner in de VOF geworden), heb ik in eerder dit jaar 'pauze' ofwel een sabbatical genomen. Ik heb die tijd besteed om helder te krijgen waar ik mijn energie het liefst op wil richten. 
Het werd steeds duidelijker dat ik mijn volledige focus graag op 1 bedrijf wil richten en omdat mijn takenpakket binnen Healing Arts steeds groter werd, heb ik besloten dat ik me de komende jaren volledig op Healing Arts wil focussen. Dit bedrijf ben ik met ingang van dit jaar gaan leiden en zal ik volgend jaar overnemen. Om de Liquid Light Frequencies over de hele wereld te kunnen verspreiden, ben ik de afgelopen jaren steeds meer gaan reizen en is het steeds moeilijker geworden om voldoende tijd voor cliënten in te plannen. 
Ik heb het afgelopen jaar, met heel veel succes, veel cliënten op afstand met de SCIO behandeld en hier zal ik het komende jaar tijd voor vrij blijven maken. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je me het beste een email sturen: nancy@delichtbron.com en neem ik contact met je op.

Ook ben ik gestart met het geven van workshops: Creëer het leven van je dromen. Door de enorme belangstelling zal ik in het nieuwe jaar deze training opnieuw inplannen! Stuur me een mailtje als je graag op de hoogte wilt blijven hiervan, dan stuur ik je mijn nieuwsbrief :)

Graag tot ziens!

Lees verder >

Scio behandelingen op afstand maandag 20 oktober 2014

Een cliente schrijft over de behandeling van haar dochtertje

Ten eerst...... wauw.
Ten tweede... sta open voor alles, want wanneer een apparaat je kan vertellen wat er gaande is met je lijf, je stress vermogens en energie banen dan moet je het wel kunnen ontvangen!! 
Want behandeld worden vanuit de andere kant van de wereld.....tja dat kan niet iedereen!!!. 
Ik ben er in ieder geval erg meegeholpen en mijn dochter van negen kon behandeld worden zonder daarbij stress te ervaren en zich zorgen te maken over wat een "dokter" zou zeggen. Het heeft gezorgd voor duidelijkheid en het maakte mijn onderbuikgevoel zichtbaar. (Het weten dat er iets is maar niet weten wat het is.) Door behandeling met SCIO zowel direct verbonden als op afstand werden zaken meteen behandeld en kon ik als moeder er ook naar handelen. Wij zijn in ieder geval erg tevreden. 
En kan het iedereen, jong en oud aanraden.

Marinka en Merel over de SCIO sessies op afstand zondag 20 april 2014

 
 
Door een berichtje via Facebook las ik over Scio, Nancy schreef dat een cliént van haar goede resultaten behaalde op school na een behandeling met Scio. Mijn dochter had pas de diagnose dyslexie gekregen en worstelde met haar resultaten op school. Met haar goedkeuring heb ik toen contact met Nancy gezocht, om een afspraak te maken…dat was nog niet eenvoudig om samen te komen, vanwege school, afstand etc. Nancy stelde toen voor om op afstand te behandelen.
 
Mooie uitkomst voor ons allen en ik was zeer nieuwsgierig, de Scio is zelfs met Nancy mee gereisd naar het buitenland en Merel is diverse keren op redelijk grote afstand behandelt. De resultaten waren er meteen, ze haalde voldoendes voor de vakken die ze het moeilijkst vond, wat ook meer naar de oppervlakte komt is haar gevoeligheid, ze geeft hier nu meer uiting aan, ook al is het niet altijd makkelijk. Ik vind haar wijzer geworden, en als ze naast me staat is ze letterlijk en figuurlijk gegroeid!!
Ze is 6x in een maand behandelt, het resultaat is verbluffend!
En dat zonder dat ze ergens heen hoeft te gaan! Super bedankt Nancy!!
 
Ik ben ook reuze benieuwd naar de resultaten van mijn paard!
XXX Marinka & Merel

Gratis behandeling ism Martin's Health Shop vrijdag 24 januari 2014

Tijdens de 10% dagen (24-25 januari) bij Martin's Health Shop kunt u de flyer van De Lichtbron meenemen om kans te maken op een gratis behandeling!

Nancy is coach en healer en werkt met verschillende therapievormen; cranio-sacrale technieken, Healing Arts, reflexzone therapie en massage. Ook werkt Nancy met de SCIO. Haar kwaliteiten zijn het werken met kinderen en het ondersteunen van kankerpatiënten en mensen die niet goed in hun 'energie zitten'.

Wil jij kans maken op een gratis behandeling? Kijk op de site welke behandeling jij zou wensen en vermeld dit op het formulier, dit vindt je bij 'contact', links in het menu. Omschrijf waarom juist jij deze gratis behandeling wenst. Voor kinderen: geef aan hoe oud je bent en waarom jij moet winnen!

Deze actie loopt tot en met donderdag 30 januari. Op vrijdag 31 januari wordt op deze site bekend gemaakt wie de winnaar is! 

Introductie sessie SCIO zaterdag 18 januari 2014

Ter introductie van de SCIO in mijn praktijk,  is een eerste SCIO consult van 22 januari tot 26 maart 100 euro. Je ontvangt  na de sessie per email een 'Clarity Report'.

De waarde van deze sessie is 225 euro!

Healing Arts kindertherapeute, Manifesting Miracles zondag 8 september 2013

Binnen de Healing Arts heb ik me gespecialiseerd in het werken met kinderen.

De nieuwste frequenties van de nieuwe serie: Manifesting Miracles zijn aangekomen... mocht je je afvragen waarom je kind 'ineens' weer een afspraak wil met mij! Wees welkom!

Scio training zaterdag 7 september 2013

Deze maand staat in het teken van SCIO training... dit weekend met Adam Mandel, een van 's werelds top trainers en volgend weekend in Budapest, bij  het jaarlijks international SCIO congres.

 

Anti-Smoking met SCIO dinsdag 3 september 2013

Wil jij graag stoppen met roken?

Introductie aanbod: 125 euro voor een sessie. Als je heel erg verslaafd bent, zijn er mischien meerdere sessies nodig (je betaalt eenmalig 125 euro).

 

Lees verder >

SCIO woensdag 12 juni 2013

Met ingang van 1 september werk ik ook met SCIO. Mijn tarieven en werktijden zijn aangepast. De intakes duren anderhalf uur en alle vervolgconsulten 1 uur. Meer informatie over dit geniale device lees je hier.

mogelijkheden voor sessies in de kerstvakantie zaterdag 17 november 2012

De praktijk is open in de kerstvakantie!  

rondom kerst (24 en 28 december) en rond de jaarwisseling (31 december en 2 januari) kun je gewoon terecht voor coaching, healing en massages!

kado voor alle clienten van De Lichtbron zaterdag 17 november 2012

een stukje uit mijn nieuwsbrief!

De decembermaand komt ik zicht.... Sint weer in het land...  
Ik ben zo dankbaar voor alle mensen die via-via mijn praktijk vinden! Dat mond-op-mond reclame zo'n goede reclame is, dat blijkt, nieuwe mensen blijven mijn praktijk vinden en daarvoor wil ik jullie graag danken! Dit in de vorm van een kado!
Het kado is dat jij de volgende behandeling 40 euro 'kado' krijgt. Als jij de komende tijd iemand naar mij doorverwijst (iemand die dit jaar, in 2012, een eerste afspraak maakt), dan krijg jij 40 euro korting op jouw volgende consult!
Dan is het misschien fijn te weten dat je hier rondom kerst (24 en 28 december) en rond de jaarwisseling (31 december en 2 januari) gewoon terecht kunt!

Schoolsport, het vervolg, masseren 2 woensdag 31 oktober 2012

Natuurlijk komt er een vervolg! Lees verder onder 4Kids workshops!

Lees verder >

Kruidenstempel workshop 10 december 2012 woensdag 12 september 2012

Eendaagse massage workshop met warme kruidenbuidels. 
Heb je de eendaagse massage workshop gevolgd of heb je al massage ervaring en wil je graag iets nieuws leren? Dan kun je deelnemen aan de stempelworkshop.

Lees verder >

Massage Workshop 12 november 2012 woensdag 12 september 2012

Vind jij het ook zo leuk om een massage te geven en te ontvangen? En ben je op zoek naar een vorm, waarvanuit je eventueel intuïtief zou kunnen werken? 
Op deze dag leer je de rug, het voorhoofd en de voeten te masseren. Centraal staat het Lemniscaat (het teken van oneindigheid ofwel een ‘liggende' acht) deze brengt balans. Balans tussen het denken en het voelen maar ook het vrouwelijke en het mannelijke in je. Deze massage kun je ook prima aan kinderen geven!
Heerlijk om iemand met deze massage te verassen.

Lees verder >

Schoolsport oktober 2012 woensdag 12 september 2012

Voor Schoolsport (voor alle kinderen die wonen in de Gemeente Best) is er dit najaar weer een mogelijkheid om workshops te volgen. De kinderen uit groep 5-8 kunnen kiezen uit 'leren masseren' en 'ik ben 100% okay!'

Lees verder >

Schoolsport VOORAANKONDIGING donderdag 12 juli 2012

Ook in het najaar zal ik weer meedoen aan het Schoolsport programma in Best. Dit is voor alle kinderen uit Best die een basisschool bezoeken (ook voor de kinderen die buiten de gemeente Best naar een basisschool gaan!). Dit najaar zal voor de bovenbouw groepen een massage cursus worden aangeboden.
Meer info vind je binnenkort op deze site!

Open tijdens zomervakantie donderdag 12 juli 2012

De praktijk is geopend tijdens de schoolvakantie tot 21 juli en weer vanaf 6 augustus. Voor het maken van een afpraak kun je telefonisch contact opnemen! Een fijne zomer en tot ziens!

Meidendag Juliėtte dinsdag 22 november 2011

Maak kans op een gratis behandeling...

Gratis kennismakingsbehandeling... lijkt het je wat? Als LICHTBRON-bijdrage aan de GoodyBag van Juliëtte, wordt 1 gratis kennismakingsbehandeling verloot...

Je kunt kiezen uit een wellness massage, voetreflex- of cranio sacraal behandeling of een therapeutische sessie. Al deze sessies worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar uit het aanvullende pakket. Dus ook als jij de gratis behandeling niet mocht winnen, kun jij toch een 'gratis behandeling' ondergaan. Zo 'win' je dus altijd!

Lees verder >

Mindfulness4Kids woensdag 19 oktober 2011

GRATIS 8-weekse Mindfulness, aandachtstraining
voor kinderen van 4-12 jaar, open inschrijving.

Thomas uit groep 8: ‘Ik wist nooit goed wat ik moest doen als mijn moeder zei: “Doe nou eens rustig.” Nu weet ik het wel. Ik doe de kikkeroefening elke avond.’


Lees verder >

Schoolsport Best woensdag 14 september 2011

In oktober wordt wederom aan alle kinderen uit de gemeente Best 'Schoolsport' aangeboden. Het is mogelijk om in te schrijven voor een tweetal cursussen bij De Lichtbron, gegeven door Nancy Jacobs.

'Aandacht werkt' is mindfulness voor kinderen van groep 4-5-6  of
'Energy 4 Kids'; een reeks workshops met voor kinderen-van-deze-tijd uit groep 5-8.

Thomas uit groep 8: ‘Ik wist nooit goed wat ik moest doen als mijn moeder zei: “Doe nou eens rustig.” Nu weet ik het wel. Ik doe de kikkeroefening elke avond.’

 

Lees verder >

Winnaar Samenloop voor Hoop zaterdag 9 juli 2011

De winnaar van de sponsor-bijdrage is Hanny!

Samenloop voor Hoop zaterdag 18 juni 2011

Nancy Jacobs sponsort team twenty four  voor de samenloop voor hoop op zaterdag 18 juni 2011.

Wil jij kans maken op een gratis behandeling in de praktijk voor Empowerment van Nancy Jacobs?

 Nancy sponsert twee gratis behandelingen, één voor een volwassene en één voor een kind.

 

Lees verder >

Kruidenstempel workshop woensdag 1 juni 2011

Er zijn nog een paar plaatsen vrij!

Vind het het leuk om iets nieuws te leren en heb je massage ervaring? Op maandag 4 juli is er weer een eendaagse massage workshop kruidenstempels. Je leert ook nieuwe massage technieken!

 

Lees verder >

Ben niet bang voor de boze wolluf... donderdag 21 april 2011

Is jouw kind bang van honden?

Na de meivakantie start de therapie workshop voor kinderen, in samenwerking met een dierentherapeute!

DEZE WORSHOP IS VOL, inschrijven is niet meer mogelijk!

Lees verder >