Massage workshop (een daagse workshop)

Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Is ook preventief voor een gezond lichaam.

Wat is een Sabaaydi massage?

Wil je een heerlijke ontspanningsmassae leren, dan kan dat in 1 dag :) dag.
De massage bestaat uit een aantal handelingen. Je krijgt eerst een warm voetenbad met Thaise kruiden en wat te drinken. Daarna neem je plaats op de tafel en wordt je rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd (dit kun je leren op de vervolgdag).
Wat je op deze workshop leert is het geven van een ontspannende warme oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten.
De totale behandeling duurt een uur (de massage, met de buidels is het 5 kwartier :) 

· datum: op aanvraag wordt deze workshop ingepland, ook op locatie. Indien je met een groepje van min. 4 mensen een workshop wilt plannen, laat me dit weten zodat we de datum en locatie kunnen afstemmen op jullie wensen!
· tijd: van 9.30 tot 16.00 uur 

· bijdrage: € 99,= all-in. Dit is inclusief werkbladen en olie.

Mocht je het leuk vinden om ook met de kruidenbuidels te leren masseren dan kan dat in een vervolg workshop, masseren met kruidenstempels.

 

Feedback van Judith en Fred (Sabaaydi Nederland)


Wij hebben Nancy leren kennen als een spontane meid die weet waar ze mee bezig is. Die bereid is om te delen, te leren en haar kennis met je te delen op een zeer betrouwbare, veilige en verantwoordelijke manier.