Sabaaydi Massage

Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Is ook preventief voor een gezond lichaam.

Wat is een Sabaaydi massage?

Wil je eens echt ontspannen dan is dit heerlijk. Deze massage bestaat uit een aantal handelingen. Je krijgt eerst een warm voetenbad met Thaise kruiden en wat te drinken. Daarna neem je plaats op de tafel en wordt je rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. Daarna volgt een ontspannende warme oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten.
De totale behandeling duurt een uur en een kwartier en kan naar behoefte worden aangepast. Dit betekent dat je ook kunt kiezen voor de massage zonder de kruidenbundels of als je erg veel last heb van een bepaalde klacht, kan dat ook meer aandacht krijgen en kan ik de massage uitbreiden met bijvoorbeeld cranio sacrale technieken.

De Thaise kruidenbundels

De Thaise kruidenbundels zijn geneeskrachtige kruidenbuidels en worden origineel geïmporteerd uit Thailand. De samenstelling van de kruiden is volgens het recept van Wat Pho (dit is de meest beroemde massageschool ter wereld) en zijn goedgekeurd door het ministerie van gezondheid in Thailand.
De kruidenmix bevat; Borneol & Camphor, Tamarinde, Citroengras, Pogostemon, kaffir limoen, Tumeric, Gember, Accacia & Concinna wild, Pandanblad, Pogostemon en Patchoulli. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Bij gebruik van deze kruiden verlicht stijfheid en spierpijn en wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

Voor zwangeren en kinderen is de samenstelling van de kruiden in de bundels anders!

Deze massagevorm kun je ook bij mij leren, kijk hiervoor bij ‘workshops’.

 

Judith en Fred (Sabaaydi Nederland)


Wij hebben Nancy leren kennen als een spontane meid die weet waar ze mee bezig is. Die bereid is om te delen, te leren en haar kennis met je te delen op een zeer betrouwbare, veilige en verantwoordelijke manier.