De Lichtbron

Praktijk De Lichtbron

 

JANUARI STOPPEN MET ROKEN?

‘t nieuwe jaar is hét moment om te stoppen met roken
Ben je ook klaar om te stoppen en ben je op zoek naar goede ondersteuning?
Je leest hier alles!

 

Praktijk De Lichtbron –  hoe het in de praktijk werkt

Op deze site vind je informatie over mijn Coaching & Healing werk. Ik werk in mijn praktijk met volwassenen en kinderen. Sinds 1998 werk ik als therapeute, vanaf 2005 in Best en sinds 2015 in Vught.

De Lichtbron is een praktijk voor Coaching & Healing. Mijn kracht is mensen te helpen de boel (energetisch) weer op de rit te krijgen. Veel mensen vinden mij, vaak via via, als ze het écht niet meer weten of komen met een gerichte klacht of wens. Per sessie kijk ik wat het best past en omdat ik met de nieuwste therapie- vormen en healingstechnieken werk, is mijn begeleiding vaak kortdurend. Je weet na 1 sessie al of het bij je past en voor je werkt.

Ik heb me gespecialiseerd in het werken met kinderen. Kinderen van ‘deze tijd’ zijn vaak erg intuïtief en (over)gevoelig. Ik breng deze kinderen weer in contact met hun EIGEN gevoel en leer ze hun intuïtie en gevoeligheid als kracht te gebruiken. Ook ondersteun ik kinderen met emotionele- en sociale problemen door ze hun zelfvertrouwen en kracht ook daadwerkelijk te leren ervaren. Voor deze kinderen heb ik ook een speciale workshop ontwikkeld.

Omdat ik als therapeut ben aangesloten bij de verschillende beroepsverenigingen, worden mijn consulten door de zorgverzekeraar vergoed.

Ik heb geprobeerd alles zo helder mogelijk weer te geven, om een beeld te schetsen wat mogelijk is. Mocht je vragen hebben dan hoor ik dat graag!
Nancy Jacobs.

Nancy Jacobs